LADELØSNING TIL VIRKSOMHEDER

Får i også flere og flere elbiler på parkeringspladsen?

Så er det måske tid til at investere i en el ladeløsning. Dette kan komme både ansatte, kunder og såmænd også bundlinjen tilgode. 

Med vores EVGO ladeløsning får virksomheden en skalerbarløsning hvor i ejer og selv styrer el laderen via app. Det betyder følgende:

  • Du kan give dine medarbejdere eller gæster mulighed for at lade til en favorabel pris.
  • El ladestationen kan gøres offentlig efter fyraften og dermed generere indtjening.
  • Ladeprisen kan kobles til el spotprisen, så indtjeningen forbliver den samme selvom udgiften til strøm stiger/falder.

Gå forrest i den grønne omstilling

Det kan være en stor konkurrencefordel at være med på den grønne omstilling, da flere og flere kunder vælger samarbejdspartner ud fra dette. Med CEPELO EVGO løsningen, er det let at komme med på ladebølgen. Vi hjælper jer med at afdække jeres behov, så i får en løsning der virker nu og i fremtiden. Vi stiller installatør til rådighed i forhold til installation, eller i kan vælge at anvende jeres egen. Efterfølgende står vi naturligvis til rådighed, hvis i har brug for support på jeres el ladestation. 

Med smart app kan i selv styre hvornår el ladestanderen skal være offentlig tilgængelig, hvad prisen for strøm skal være og i får det fulde overblik over de ladninger der er foretaget.  

PROCESSEN

Rådgivning

Vi rådgiver jer i forhold til, hvilke og hvor mange ladere der passer til jeres behov 

Installation

Vi kan installere jeres stander eller i kan vælge egen elektriker

Opsætning af software

I får en guide i at ændre på tilgængelighed og og eventuelle priser

Support

Laderen er nu klar til brug for virksomeheden og eventuelle kunder  

Besøgende, medarbejdere og administratoren af el laderen, vil anvende MONTA app. I appen styres priser, tilgængelighed og i får det fulde overblik over ladninger og evt. indtjening.

Vi hjælper med RÅDGIVNING PROJEKTERING INSTALLATION DRIFT OG SUPPORT

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld venligst formularen, så er vores rådgiver godt klædt på til at hjælpe dig i mål med din ladeløsning. 

Har du spørgsmål?

VIGTIGE SPØRGSMÅL

Inden du bestiller ladestander hos os, er det en god ide at stille dig selv nedenstående spørgsmål, så er du klædt på til, i samarbejde med vores rådgiver, at tage den rette beslutning om ladestander.

Din stander kan blive en indtægtskilde fremfor en omkostning. Det er let at håndtere faktureringen via app. 

Med vores software slipper du for at aflæse elmåler, systemet leverer data hurtigt og præcist, så fakturering og overblik går hurtigt. 

Sørg for at vælge en skalerbar løsning, hvor laderne kan sættes i netværk, så du udnytter strømkapaciteten optimalt.

Med vores software kan du gøre din ladestander tilgængelig i de tidsrum den alligevel vil stå ledig. På den måde kan den genere indtjening og du kan tjene omkostningen hjem igen. Du bestemmer selv prisen pr. kW og du har mulighed for at koble prisen til spotprisen, så indtjeningen er den samme selvom der er udsving i prisen. 

Placeres standeren langt fra din eltavle er der mere gravearbejde og flere omkostning til kabler, end hvis den er tæt på eltavlen. Det vil sige; jo tættere på tavlen, des billigere en løsning. 

Det kræver 16 Ampere at kunne installere en enkelt AC lader. Derfor er det vigtigt at undersøge om du/i har strøm nok tilrådighed. 

Scroll to Top