EL LADELØSNING TIL 
DET OFFENTLIGE

EL LADELØSNING TIL 
DET OFFENTLIGE

Udbyg ladeinfrastrukturen

Vi levere el ladestandere til offentlige p-pladser, boligforeninger, institutioner, plejesektoren, m.m.

Flere og flere elbiler rammer vejene i disse dage og som led i den grønne omstilling, er det vigtigt, at offentlige instanser støtter op om opbygningen af ladenetværket. Et velfungerende ladenetværk kommer turismen, erhvervslivet og beboere til gode.

Vi hjælper jer hele vejen fra start til slut i processen og tilbyder support efterfølgende. 

Vi hjælper med RÅDGIVNING PROJEKTERING INSTALLATION DRIFT OG SUPPORT

VORES SAMARBEJDSPARTNER:

En allerede kendt app af de fleste elbilejere - nem og intuitiv app for både brugere og administratorer.

AC eller DC

Vi tilbyder AC ladeløsninger med 1 eller 2 udtag, som kan lade med op til 22 kW. Disse løsninger anvendes typisk de steder, hvor elbilen har mulighed for at stå i nogle timer, da en typisk fuld opladning tager 4-6 timer*. 

DC ladere, også kaldet Lynladere/Superladere, er større løsninger, der lader med helt op til 350kW. Disse typer anvendes oftest ved steder, hvor brugeren blot skal lade og hurtigt videre. En ladning tager her ca. 20 min*.

*Afhængig af biltype 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

"Der er mange ting der skal tages hensyn til, når der skal vælges el ladestandere. Hos CEPELO EVGO bistår vi med behovsafdækning, valg af den rette ladeboks og efterfølgende support herpå."
Peter Lorentzen
Direktør og Medstifter

Vi guider jer i en verden af regler

Som kommune er der en række elementer der skal tage hensyn til i forhold til opsætning af ladeløsninger, bl.a. at kommuner ikke selv må sælge strøm direkte, der skal en operatør til som står for salget. Bemærk også at der er visse begrænsninger i rammerne for, hvad der kan medfinansieres i følge AFI-loven. 

Vi har styr på reglenerne, så i kan trygt ligge jeres case i vores hænder, så guider vi jer på rette vej 

Scroll to Top